Tako se lovi! Sa 93 metra dubine nasukao zubaca krunaša težeg od 10 kilograma!

Nakon par povlačenja sa dna od nekih 10 metara, već u trećem potezu je zgrabio varalicu i borba je počela. Povlačenje je bilo tako snažno da se iz mašinice u jednom trenutku počelo dimiti. Riba se borila do pod samu površinu…

 

S vrlo impresivnim ulovom nam  se javio Dušan Vukčević iz Podgorice. Dušan je loveći na Moonshine bites varalice nasukao kapitalca za divljenje. Evo što nam je Dušan ispričao o tom svom ribolovnom doživljaju:

– Ovaj krunaš je ulovljen na dubini od 93 metra, tehnikom vertikalnog povlačenja sa dna varalice silikonske lignje proizvodnje Moonshine baits. Varalica je bila pink šljokičasta sa Kraken tail rage dodacima bijele boje teška 250 grama – priča nam Dušan.

– Nakon par povlačenja sa dna od nekih 10 metara, već u trećem potezu je zgrabio varalicu i borba je počela. Povlačenje je bilo tako snažno da se iz mašinice u jednom trenutku počelo dimiti.

Riba se borila do pod samu površinu gdje joj je izašao mjehur radi nagle promjene dubine i tu je potpuno bespomoćna isplivala na površinu.

Štap je bio 250 gramski Namijenjen tehnici slow jigging, a krunaš na kraju težak ravno 10,2 kilograma – ispričao nam je Dušan Vukčević.